måndag 2 mars 2009

Papper i flertal på hög.

Ibland ter sig vardagen nostalgisk. Den liksom påminner om hur en vardag kunde sett ut för några år sedan. Med råfylla, häxa och deckande. Sista helgen. Blev de flera dagar fyllda av härligt mentalt sövande drycker. Kvinnor ter sig föga vackrare. Attraktivare än i dagsljus. I festlig klädsel rör de sig i takt och väljer sedan att prata. Och prata. Och prata. För att sedan prata via text. En puss. Mot bloggarens högra öra och han föll pladask. jävla öra.

Sitter längst ut på bordet. På en liten pall. Bordet är fyllt av papper. Dagstidningar. Nakna böcker. Feta stearinljus. En mjölkliter. mer papper. Lyxig dryck. Ett vinglas. Tomt. Di helg. DN söndag. Wallpaper. Räkningar. Hushållspapper. Tomt fat med något som påminner om vårrulle. Sladden. En rlskjorta i blått. Plus vinfläck. Och eventuell whiskey på ärmen. Det doftar. Doftar rök i lägenheten. Och nytvättat. Udda dofter i harmoni.

Harmoni är ett ord. Ett ord som placerar situation i älskat fack. Och visst. Harmoni är trots allt den aktuella vardagen. Inte total men tillräcklig.

Försöker minnas att det är inte målet som räknas. Det är resan. Pigan har lämnat rummet. Hon ligger och väntar i sängen. Ska bada. hon sover.

Kärlek.

Inga kommentarer: