måndag 9 mars 2009

ta i lite mer nu grabben.

Ser hur magen sakta höjer sig. Sänker sig. Och sedan höjer sig. I några sekunder stannar den. Huden med de få leverfläckarna är stilla. En gäspning senare sjunker den ihop och blottar lite revben. In genom näsan. ut genom munnen. Tankarna flödar och huden känns.

Fredag och lördag var riktigt trevliga. I hastighet har ögonglober förvånat. Nya människor har visat på mod och vacker karma. Har mött själar som vågat släppa lös ångest och sexualitet. I vackra skådespel har de infriat, gjutit en stabil grund för framgång. En situation.

Kvinna född åttiotal visar på intresse. Berusad blick blickar tillbaka. En. två. TRe. fyra. FEM sekunder i flöde. Bekanta? Åttiotalisten är vacker och har långa ben. Hon läser och verkar medveten. Hon för sig och kan de där knepen. Sofistikerat. En bar finns i mellan oss. Kvinnan lämnar sin plats och går runt. Vi står bredvid varandra. Hennes doft talar med mitt hjärta. 'Du och jag. Vi. Är förbjudet. Men en dag.' Hon viskade och kysser sedan lätt på kinden. Benen domnar och kroppen svävar. Min kropp flyger över folket och ut på gården. Talar djupt och länge över cigaretten.

Kärlek.

Inga kommentarer: