onsdag 28 oktober 2009

Hemlösa bevis.

Ser en minnesbild av framtiden och påminner själen om närvarolistan. Finner att allla rutor är kryssade och utvärderingen är genomförd.

Stannar i en minnesbild av en dåtid då personligheten blev förbrukad. Där människan innanför huden antastade en annans människas hjärtmuskel och rödvätska. Band tarmarna till en knut för att använda till uppvärmning. Tarmbollen flög genom luften utan skyddsnät för att senare bli förnedrad i en papperskorg. Av ett brukat tuggummi. Hårstrån eldas och ögon blir till glas. Ögon av glas.

Bloggaren tänker konkret men yttrar sig abstrakt. Han vet om det men finner det inte intressant att sprida hela hans liv på flygblad. Han känner inte att han vill eller behöver berätta om allt han gör eller inte gör. Om vad hans härliga dagar består av och vad hans ägor innefattar. Han ser inte något behov i att bevisa något. Bloggaren bara skriver för att fundera och väcka tankar som somnat. Innuti hans huvud drömmer de iförda nya duntäcken. Ibland måste man vädra duntäckena. För att bevisa för hans tankar att det är rent i sängen.

Alla människor kan. Om de bara vill. Och snälla pigan. säg något.

'Du talar om bevis. Den enda du skall bevisa något för. Är dig själv. Du kommer nämligen aldrig bort från din egen skugga. Den dag andra kan få ut något av din utveckling. Då. Då kan du sprida flygblad.'


Kärlek.

Inga kommentarer: