fredag 9 oktober 2009

Mätt.

Hungrig blev matad och mätt. Mental diskussion under i sängen under natten.

Skräms av trender och anar att man vid vissa tillfällen ser vissa saker och andra gånger lägger man vikt vid andra. Har under dagarna upplevt massivt mediarus om något bloggaren tog i aktning några veckor tillbaka. Detta fenomen händer flera gånger i månaden. Är det så att man plötsligt ser det, att det alltid funnits. Eller är det så att näsan framtill har förmåga att känna vid framtiden. Paranoid eller parodi. Eller sanning.

Debatt tidigare under kvällen talade kring att ha hjärtat på rätt ställe och summa sumarum så finns det fel personer på fel plats inom alla branscher. Sådant kräver eftertanke och en viss besvikelse framträder i tarmkanalen. Ögon med ansvar måste ha förmåga att se och sålla i organisation. Och alla system som innebär först in först ut förnedrar all eventuell ambition. Den motarbetar en positiv utveckling. Trisst. Speciellt inom humana arbeten där människor behandlas.

Drar handen genom håret och kom på att det var långt. Man glömmer så lätt.

'Nu har du ännu en dag att tillföra i ryggsäcken. Sov gott lilla pojken.'

Kärlek till er. Fan hur svårt kan det vara. Alla är vi ju människor även om vi har olika frisyrer. Nu förstår ni.

Kärlek.

1 kommentar:

Alex sa...

Det här med sist in först ut är mycket intressant. Precis som du säger så motarbetar det kreativiteten och utvekclingen i samhället. De mest lämpade människorna kommer inte på sina "rätta" platser. Det konstigaste med hela fenomenet är att det motarbetar hela samhällets struktur. Vi eftersträvar den fria konkurrensen för att utveckla mänskligheten och allt runt omkring denna. Men att inte släppa fram unga förmågor med nya idéer främjar knappast konkurrenssamhället.

Fortsätt blogga!! Du skriver jävligt bra.