onsdag 29 oktober 2008

Sorbet med smak av bitterhet och lycka.

Eller hur. Visst är väl livet allt bra underligt ljuvligt i vissa lägen. När man av ren och skör slump stöter på gamla ansikten som visar sig vara nya. Gud tappar inte taget.

Pratade med en kvinna från församlingen Jehovas idag. Såg henne komma och såg henne gå. Hon visste inte vad 'fundamental' är för ord och blev lite tagen på sängen när första frågan löd ' Hur ställer ni er till abort?'. Varför missionera om man inte vet vad man missionerar om. Dessutom var hon av den äldre sorten, troligen närmare sjuttio. Men hon var söt. Troligen hade hon precis misst sin man som var gammal. Sökte hoppet bland vittnena. Tyvärr till er cirka femtio människor i staden. Ni blev inte en medlem rikare av att skicka ut den gamla änkan. Och lär inte bli heller.

Tappad. Knullad situation. Inne på samma spår ännu även om bloggaren kommit aningen närmare nirvana. Försöker finna energi till geniala ideér. Finna ett hem för energin där den kan stanna och få balans i livet. Energi och balans är kompisar. Men har liksom tappat bort varandra just nu ett tag. Men de är inte ovänner. Långt ifrån.

Eftermiddag och kafferus gav inspiration till ord. Men kusligt vad besvikelsen är enorm fast utan botten. Läs mina läppar. Pingar. Pigan rättar till.

Pingis.

LOVE

1 kommentar:

Anonym sa...

garvar...jaa du...du satte den där tanten på pottan!! Hon har inte kommit tillbaka tack och lov!