onsdag 28 januari 2009

att öka intensivt. någonslags etapplanering.

Styckade ord. Konrketa delar.

Samvetskval. Passion. Drama. Teater. Extrem teater. Insikter inom bekanta områden. Nervositet. Trygghet. Whiskey. Svenska ballader. Ny maddrass. Utan sambo. Ensam? Flöde. Ordning. Struktur. Nattdjur. Fysiskt gärning bör motverka fysiskt olydnad? Hot. Passion. Vacker. Typsnitt.

Kastar blickar mot gatan och en mörk natt framträder. Ovanligt mörk för denna stad. Lyssnar intensivt på Tommy Nillsson och Marvin Gaye. Känns bekvämt och lättsamt. Har planerat en del dagar och känner att fler skall planeras. Upplever att tiden från resan tills nu har varit en slö period i livet. Utan kreativitet, passion och flöde. En ny slags latmask kröp liksom in genom stjärten, upp genom tarmarna och byggde bo i hjärnsubstansen. Oväntat. Men fick flyt direkt vid hemkomst och i flytet, i strömmen florerade latmasken. Latus maskus på latin och en ohygglig bärare av kol. Utan direkt glöd. Svart kol som har burits fram av människor. Men nu har den där masken påväg att utrotas ur kroppen. Den har dock en positiv sida. Liten men viktigt. Den ger nämligen insikt och att första steget sitter i en psykist barriär. Ett hinder som inte är gigantiskt men orsakar enskild civil olydnad med övergripande inslag av torka.

KrösaMaja var väl lite av en piga men min är inte som hon. Min lyser med frånvaro vid flyt men infinner sig tappert vid spröda situationer. Hon är duktig.

Insikter knyter an till arv och erfarenhet. Det föds ofta av inspirerande miljöer där unika individer visar på möjlighet. Tankverksamheten infinner sig och mål och drömmar upprättas. Dessa är ofta tillfälliga illusioner men skapar grunden för ytterligare insikter. Med mer tyngd och kärna, baserad på erfarenhet och möjlighet, framträder nu mer konkreta mål och framtidsvyer. Summan utgör grunden i bedömningen av livsituationer och de olika valen. Liksom delarna i botten av muren är vitala för hållbarheten och stabiliteten i helheten.

'Tyvärr, bloggaren skiter i om hans anala utandningar inte stinker.'

Kärlek.

Inga kommentarer: