onsdag 27 augusti 2008

Det är eftermiddag.

Fysisk preliminärstatus: Kan kallas god även om lite rörelse inte skulle vara fel. Träna till svetten lackar och hulkningarna kommer. Blekheten bör förändras men hösten är här. Endast iförd boxers trivs bloggaren bäst i ensamhet. Förkylning kan hända.

Psykisk status: NERVÖS, hoppfull och vackert lugn.

Har denna onsdag uträttat en del. Men framför allt har bloggaren låtit sig inspirerats av olika bloggar. Och funnit nya favoriter. Pepp. Det handlar främst om höstmode. Hur bör då lotten falla. Svart är de nya svarta. Väntad självklarhet. Ytterplaggen ser ut att falla till den befintliga garderobens fördel. Men blir man förälskad så blir man. Så till mina nedre delar. De är ju trots allt så att de finns många fina sådana i stadens butiker men de bör låta tillgång - efterfrågan. Skall tänka över detta. I övrigt så ger röda korset mig orgasm varje gång. Inte så att inte natahlie shuterman inte lyckas men den rådande ekonomin bör hållas. Fasen ni skulle sett måndagens min vid en uppenbarelse med lanvin och prada. Bör man ta ett lån?

Nåja. Nu kröp nervositeten ner bland tarmarna och hörde ekot. 'Jag är hungrig'. Lär bara peppra loss inför mötet med mussepiggs fyrbente vän ikväll. Samt samtal i de celebra sällskapets närvaro. Högaktningsfullt.

LOVE

Inga kommentarer: