lördag 7 juni 2008

To be honest, please go too bed.

Alltså här är bloggaren, han sitter framför sin laptop och underligt nog börjar de ljusna ute? Realllyy, jo tack likadant som varje dag under den gångna veckan. För den antalade har antastat dygnets sena timmar var eviga kväll. Hopplöst fall kan tyckas men de har funnits feta härliga anledningar. Toppen!

Cred till mannen Norlen, fucking awsome. Han äger och kommer nog att göra i sin lagda framtid också. Festen va fell pricken över iet. Alla log, åt, dansade, sjöng, åt, lyssnade och gled sakta in i en harmoniskt känsla. Skulle man ha vandrat hem för att uppleva njutning, att uppleva eftertanke samt belåtenhet. Any why så gav Bläppen oss skjuts hem och de tackar jag för. Benen säger att de inte hade orkat och de kan sluta med jobbiga situationer. På vägen hem möter vi en snutbil och två ambulanser. Tänk va världen är olika. I ena hemmet lyser glädjen starkare än mycket annat och i de andra hemmet står liv på spel, någon gränsar till himmelriket. Så till oss alla; Ta vara på stunden då den kanske bara infaller just då, kanske kommer den aldrig tillbaka. TAck.

Ska spela fotboll imorgon förmiddag på en ort långt iväg. Och nej. Sängen kommer nog greppa tag om armen och sedan benen, för att till sist ta ett hårdare tag om den lilla sketna estetknuten och hålla fast. Men nejnjaellernej, ska ställa upp för laget i de skick jag är!

Har så många tankar i de lilla huvudet, så många ansikten som skapar bilder och så många ord som lett till eftertanke. Sålla i röran och le åt slutsatsen är planeringen. Endast idioter är säkra, eftertanke är den rätta vägen!

Tjaaaa mään och borsta tändern, bloggaren ska ta mig fan sova nu, annars skjuts dygnets timmar ännu mer i sidled vilket inte är de bästa. Tar hjälp av musiken. I´m fucking yours.

LOVE

1 kommentar:

Anonym sa...

Ååh estetknuten^^