måndag 22 oktober 2007

Karon - delade kanslor!

Ok.. phi lamnades och phuket town intogs! Erovringen av staden var spannande aven och vi inte blev foralskade! Kort fakta- vi bodde pa hotellet daer filmen the beach spelades in och de kan val rekomenderas for upplevelsen men den som soker underbar somn kan ni borjar tnka om. Taltsang av storlek dubbel! Skabbskabbskabb! Varre an hundarna!

Under tiden vi var daer sa firade galna kineser Phuket Vegeterian Festival.. de skar sig med svard och kpister och allt! For att rena sa de! Jag blev valdigt nyfiken pa hur de kan anta denna kultur men tidpunkten och nagot annat stoppade en tidig uppgang for charlie.

Vi traffade en brit som vi samtalade med i sex timmar! Vi diskuterade allt.. mestadels religion och det var mkt givande! Det visade sig att mannnen som satt framfor oss hade varit butler till sjalvaste queen Elisabeth och mr Aaron Spelling! Ovantat men mkt intresaant och givande!

Efter mardromsnattten tog vi oss via lokalbuss till karon.. 25 bath - fem svenska kr! Karon har en schysst strand och hotellet var lyx for femtio natten! Budgeten var mkt lycklig! MEn de var inte en gubbe vi motte.. svensk 60+ fd. marinsoldat. Mannen spenderade sina dagar haer.. svenska frugan hemma- han pratade oppet om hur han lag med thailandskor.. fast han va itne so malla andra! Intressant dikussion till max! Malin var inte sa fashinerad!

Charlie har fatt en forkylning ink. feber! Not too nice men dagen aer molnig och lite regnig som tur aer!

Imrgon kata sen patong sen kuala lumpur i nio dagar! Staden ska bli galet ball!

1 kommentar:

berit sa...

hallå C- vilka intressanta- hm- männsikor ni träffar, hjälp. hoppas du blir frisk direkt så du kan njuta fullt ut av resan. lutar du åt brun eller räk kulör? hehe
ha det bra
berit