tisdag 20 maj 2008

Dagens missbruk.

Pratar me en vän som tagit en kall, som han så fint försöker dölja de, en måndagskväll som denna. Att han på ytan känns som en rak, ståtlig människa med acceptabla rutiner må hända, men bakom skalet finner vi en inskränkt försmädlig varelse som gömmer sig bakom burken. Veckosupare, de är vad han är. Missbruk ett faktum.

Telefonen har då ringt konstant, från vitt skillda desslika olika människor. Dessutom har jag två telefoner i min ficka, på jackan. Säga vad man vill men de är då inge vidare batteri på någon av dem, då all nödvändigt energi pratades upp. Dog mitt i samtalet, men så har de då ringt mycket idag. Missbruk är ett faktum.

Rhodos bakar goda pizzor. Jodå, ett känt begrepp som många väljer att mynta när middagstid infaller. Men så många olika sorter, bara fem olika såser. Strupen gick då varm liksom kontot. Missbruk är ett faktum.

Alla är vi då skyldiga till olika brott. Men idag har bloggaren då varit en riktigt tjyv. Han har stulit från samvetet för att flinande mata den gapande djävulen. Hmmmm, känner han sig nedstämd? Nja, inte ett endaste dugg. Han har ju goda vänner, stil och en allmänt trevlig vardag. Som Pettson skulle ha sagt, 'Vi har de bra du Findus'. Och ja! visst har vi fäll de! Så alla ni därute, även du 'dirtysexymoneygillande måndagssuparen', till er säger jag;

"Var nöjda och lev i frid, för de blir då inte bättre än såhär, för de blir ju nämligen vad man gör de till! här följer en fet stabil punkt."

LOVE

Inga kommentarer: