söndag 18 maj 2008

En helg.

Det finns ju helger som man bara vill uppleva om och om och igen. Vill njuta av allt de man gjorde och fick uppleva. Fast de är klart att så är de ju med vissa korta stunder också, de går en rysning när man återupplever minnena. Sådana stunder är nog lite vad bloggaren lever för. Ni vet, när man på kvällen somnar med ett leende på läpparna som inger trygghet, lugn och behag. Och drömmarna som följer påminner och att de faktiskt går an att försöka stå ut ett tag till. Eller ännu bättre, man blir rädd för döden för att allt är så perfekt här och nu. Ibland känner jag till och med, jag skulle vilja dö här och nu - de kan inte bli bättre och vad vore bättre än att lämna in när de är som bäst. Så va denna helg en sådan helg? Innehöll den några stunder av ren ärlig lycka. Nej.

Men den var bra ändå. Åland och pipan i högsta hugg, nioåriga pojkar som proffsig hanterar bollen och föräldrar som peppar till max. Inget gnäll, för andra helgen i rad! Såå sköönt. Wow
Fylla i hanterliga mängder, skön live musik och aningen för gamla kvinnor att lägga blicken på. Mainstream-helg I guess. En betalt sådan, de ger den genast några extra plus!

Och så ere Bodyguard på TVen. De är väl en riktig pangfilm, alltid 9 av 10. Sönderknarkad, sure men hon är ju bara människa. Med en röst som skapar ståfräs och en utstrålning som fixar resten kanske man kan säga. Credd till livvaktern också, Costner kan sin roll med råge.

Framtiden? Nästa helg ska jag deffenitivt avnjuta kall bärs i goda vänners lag, och bangar ni så dör ni! Är så sugen just nu att hälften vore mer än nog. Fredag låter vi Pluto garantera en helkväll och lördag avnjuter vi statts hemska avskrap, nej nej underbara avskrap. Helgen därpå, närmare bestämt den 30de, en fredag, önskar jag all mina vänner lycka genom att gemensamt träffas, äta, dricka och sen låter vi precis den kvällen bestämma vad den vill göra. Lindströms för middag och sedan vås/sthlm/sala. De blir va vi gör de till! Så alla som känner för kalas och känner att ni borde vara bjudna, varmt och sexigt inbjudna till en helkväll! Hmmm, ska de vara tema på kvällen... hmmmm kanske kåtslag i egen tolkning, så den desperate... nej skärpning!

Men spika 30e annars blir jag ledsen.

LOVE

Inga kommentarer: