onsdag 14 maj 2008

Vi förlora, men sverige vann i alla fall..

Utslagen i soffan med laptopen i knäet. Baksida lår svider fasen men jag klagar inte, man mår aldrig så gott som efter man tränat. Match i västerås, piskpiskpisk med 3-2. Vi va galet nära men saknade lite tur medans de hade den på sin sida. De olika medelåldrarna hade väl en differens på cirka fetmon år. Ballt me gamla feta snubbar som kan lirar, respekt!

Så till dagens eftertanke, varför tvivlar man ibland på livet? Ja menar nu lever vi ju och man kan ju dö imorgon, och endå mår man så dåligt och får tankar som skrämmer en själv likaväl som andra. Efter allt så gäller de ju bara att njuta av dagen, att skita i motgångar. De kan vara i form av ekonomi, kärlek lr kanske pressen 'beach 2008'. Just fuck it, bloggaren har börjat prentat in i sin lilla hjärna att man ska då bara ha kul och försöka trivas någorlunda. Klart att de skiter sig ibland men bakom molnen finns ju solen. Så är det och man måste lära sig tänka så, även när hormoner och annat unnar sig ett spratt. 'Vi lever, vi lever' som en bekant så efter manuskriptet. Fan va teatern efterlyses, Fröken Salomonsson skapar orgasm med sin hemkomst! Så ere då verkligen. Vi bollade lite idéer över msn och hoppet lever kvar.

Ska leva nu! Genom att träna, arbeta, dricka, äta, flöörta och göra annat trevligt. Unnar mina vänner detsamma, vi kan ju leva tillsammans!

Men man ska ju inte vara korkad, lite distans till livet och vardagen lär man ha. Annars flyter man bort från helheten tror jag. Till slut deckar man på toaletten, med insidan på utsidan, och de e ju trisst..

Folk börjar bete sig mer enligt formen, på gott och ont - gillar oväntade spontana prylar. Just go for it...

LOVE

Inga kommentarer: