måndag 21 april 2008

En kopp svart vid nio, varför?

För att kaffe likt alkoholen piskar de småblodkropparna med den nitdekorerade läderpiskan! I got the power, känner energin flöda och smida onda planer bakom ryggen på herr Blund. Men sånt är livet!

Måndag är det idag, har arbetet och haft en slemmig dag på jobbet. Var är då frälserskan som skall säga 'välkommen hem älskling, maten är strax klar' och sedan följer en doft, en rysning av vällust som ger smaklökarna ståfräs. Sedan säger hon med smekande röst 'det blir foliegrillad oxfilé med klyftpotatis med bearnaisesås, lägg dig på soffan så är de strax klart'. Vi avnjuter tillsammans middagen och tåflörtar så smått. Efter så diskar jag och rätt som de är kommer hon in i köket iförd... ja de kunde ha varit så! Nu blev de inte riktigt så men va fasen, en drömmare ska man vara!

På fredag blir de midnight på tantoogården. Ojoj, start nio men trillar nog in aningens senare! Kan du gå och kan du njuta så tveka inte! Ett kalas utan dess like utlovas, bland annat så kommer bloggaren bjuda upp till dans. Så ta me dansskorna och njöt av våren i stockholms första folketspark. De luktar succé, känner du?

LOVE

Inga kommentarer: